Brenda 24 orëve, 38 aksidente dhe 1 mijë e 404 gjoba trafiku

Brenda 24 orëve, 38 aksidente dhe 1 mijë e 404 gjoba trafiku

Policia e Kosovës ka bërë me dije se brenda 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 38 aksidente trafiku.

Sipas policisë, 9 prej tyre kanë qenë me lëndime dhe 29 të tjera me dëme materiale, por pa të lënduar, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Duke iu referuar statistikave policore brenda 24 orëve janë shqiptuar 1 mijë e 404 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Përndryshe, brenda kësaj periudhe kohore janë arrestuar 29 persona, 21 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 3 në vuajtje të dënimit. /2LONLINE.com/

KOMENTE