Brenda 24- orëve 1 mijë e 665 gjoba trafiku të shqiptuara

Brenda 24- orëve 1 mijë e 665 gjoba trafiku të shqiptuara

Brenda 24- orëve kanë ndodhur gjithsej 41 aksidente trafiku në vendin tonë. Policia e Kosovës, gjithashtu ka shqiptuar 1 mijë e 665 gjoba trafiku për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin dhe rregullat e trafikut.

Sipas raportit 24- orësh të policisë 41 aksidenteve 17 kanë qenë me të lënduar, ndërsa 24 aksidente vetëm me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe janë arrestuar gjithashtu 28 persona 19 prej të cilëve janë dërguar në mbajtje, ndërsa një person në vuajtje dënimi.

KOMENTE