Botohet numri i 9-të i revistës letrare “Qëndresa” në Preshevë

Botohet numri i 9-të i revistës letrare “Qëndresa” në Preshevë

Doli nga shtypi numri i 9-ti me radhë i të vetmes revistë letrare në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Revista “Qëndresa” është organ i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks”,

Në këtë numër lexuesit mund të gjejnë shkrime në poezi, prozë, letërsi botërore, studime e kritika dhe aforizma.

Kjo revistë është realizuar me ndihmën veprimtart të kulturës e artit, humanistit njohur Qenan Hamdiu Vlora, të cilin e falënderon shoqata.

Burimi: Titulli.com

KOMENTE