Boronicat në verë, ndihmojnë zemrën dhe trurin

Boronicat në verë, ndihmojnë zemrën dhe trurin

Vera është koha e përkryer për të ndryshuar zakonet e këqija dhe të vendosni në një meny të ushqimit të shëndetshëm.

Meshkujt rekomandohen të hanë më shumë boronica pasi ato janë të pasura me vitamina A, B dhe C, si dhe antioksidues që mbrojnë shëndetin mendor dhe trurin nga dëmtimi.

Boronicat e errëta janë veçanërisht të dobishme për zemrën dhe metabolizmin te meshkujt, pasi ato ngadalësojnë plakjen.

Konsumimi i rregullt i boronicave për anëtarët e seksit më të fortë zvogëlon rrezikun e diabetit të tipit 2, pasi ndihmon në rregullimin e niveleve të sheqerit në gjak dhe është i pasur me fibra dhe proteina.

KOMENTE