Borë e madhe në Zvicër, Italii dhe Francë

Borë e madhe në Zvicër, Italii dhe Francë

Disa vendpushime në Francë, Itali dhe Zvicër kanë raportuar se bora ka rënë deri në 110 cm gjatë 48 orëve të fundit, kurse disa të tjera deri në 1 metër në 24 orët e fundit.

Reshjet e dëborës nuk janë ndaluar të enjten në Zvicër, sidomos në alpe, ku ka rënë më shumë.

Rajoni Monterosa i Italisë, Auron i Francës dhe Bellwald i Zvicrës kanë raportuar se ka rënë dëborë deri në 1 metër.

Engelberg në Zvicër ka raportuar se ka rënë borë deri në 40 cm, derisa gjithashtu edhe temperaturat kanë rënë.

Në Laax, Zvicër, dëbora nuk ka rënë dhe pritet të shkojë deri në 110 cm.

KOMENTE