Blerim Reka pranon detyrën e Ministrit të Integrimit Evropian

Blerim Reka pranon detyrën e Ministrit të Integrimit Evropian

Në kuadër të ceremonisë së pranim dorëzimit të përgjegjësive të Ministrisë së Integrimit Evropian, ish – Ministrja Dhurata Hoxha, dorëzoi zyrtarisht detyrën tek Ministri i porsaemëruar, Blerim Reka.

Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka falënderoi znj. Hoxha për punën dhe përkushtimin e gjertanishëm.

Me këtë rast, Ministri Reka tha se me emërimin e ti si Ministër i Integrimit Evropian të Republikës së Kosovës është nderë dhe përgjegjësi, dhe do të përkushtohet maksimalisht në përmbushjen e agjendës evropiane dhe përshpejtimit të gjithë procesit te integrimit Evropian.

Ministri Reka po ashtu potencoi se gjatë mandatit të tijë do të ofroj transparencë të plotë dhe ligjshmëri. si dhe koordinim dhe komunikim maksimal me qytetarët, palët e interesuara, shoqërinë civile dhe mediat.

 

KOMENTE