Biznesi është promotor i zhvillimit ekonomik. PDK do t’i përkrah vazhdimisht ato

Biznesi është promotor i zhvillimit ekonomik. PDK do t’i përkrah vazhdimisht ato

Takim me bizneset e Gjilanit. Bizneset e Gjilanit janë model i zhvillimit të tyre.

Biznesi është promotor i zhvillimit ekonomik. Ne do t’i përkrahim vazhdimisht në të gjitha drejtimet.

Në programin e Kryeministrit Kadri Veseli parashihen lehtësira të ndryshme të cilat do ta zhvillojnë edhe më shumë biznesin gjilanas.

Bashkë do ta ndryshojmë qytetin e Kosovën!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

KOMENTE