Bizneseve i nevojitet dora e komunës!

Bizneseve i nevojitet dora e komunës!

Në vazhdën e vizitave të bizneseve, vizituam hotel resortin “Kulla e Gjinajve”, ku pozita e mirë gjeografike, nuk po mund të shfrytëzohet më së miri si pasojë e mungesës së infrastrukturës. 

Kryetari Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Bejtullah Osmani, Mimoza Kadriu, Florentina Vokshi dhe Arbresha Berisha, u zotuan se me qeverisjen e re do të ketë kontakte të vazhdueshme me biznese, si dhe do të krijohen kushte më të favorshme për të zhvilluar veprimtarinë e tyre.

17 tetori do jetë data kur masivisht do votohet Lëvizja VETËVENDOSJE!

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan

/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE