“Bina Sh.P.K” rrëmben trofeun memoriale Nijazi Azemi – Komandant Mjekrra

“Bina Sh.P.K” rrëmben trofeun memoriale Nijazi Azemi – Komandant Mjekrra

Në kuadër të Manifestimit “Flakadani i Karadakut 2018”, është zhvilluar ndeshja finale në futboll të vogël mes të “Bina Sh.P.K” dhe “Banja e Kllokotit & Euro Abi”. “Bina Sh.P.K” ka mposhtur me rezultat 5:3 kundërshtarin “Banja e Kllokotit & Euro Abi” duke marrë trofeun memorial “Nijazi Azemi-Komandant Mjekra”.

Përndryshe këto gara kanë filluar me 16 mars dhe në të kanë marrë pjesë 32 ekipe nga Kosova dhe Lugina e Preshevës.

KOMENTE