Bill Withers: S’ka D’ill (Ain’t no sunshine)

Bill Withers: S’ka D’ill (Ain’t no sunshine)

S’KA DI’LL (BILL WITHERS: AIN’T NO SUNSHINE)

S’ka di’ll kur ajo s’âsht
S’âsht ngroht’ kur ajo âsht larg
S’ka di’ll kur ajo s’âsht
Ajo gjith’ mungon tepër shumë kur largohët

Athu’ k’saj here ku ka shku
Athu’ ka shku me nejtë atje
S’ka di’ll kur ajo s’âsht
Dhe kjo shpi s’âsht vatër kurdo që ajo largohët

Dhe e di, e di, e di, e di
E di, e di, e di, e di
E di, e di, e di, e di
E di, e di, e di, e di
E di, e di, e di, e di
E di, e di, e di, e di
E di, e di
Hej, duhna m’e lânë rahat kët’ çikë t’re
‘Po s’ka di’ll kur ajo s’âsht

video: Bill Withers: S’ka D’ill (Ain’t no sunshine)

S’ka di’ll kur ajo s’âsht
Veç terr përdit’
S’ka di’ll kur ajo s’âsht
Dhe kjo shpi s’âsht vatër kurdo që ajo largohët

Kurdo që ajo largohët
Kurdo që ajo largohët
Kurdo që ajo largohët
Kurdo që ajo largohët
Kurdo që ajo largohët

/Ridvan Bunjaku/

KOMENTE