Bie Qeveria Kurti

Bie Qeveria Kurti

Qeveria Kurti bie, pasi mocioni  i inicuar nga parneri i koalicionin qeverisës, Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK). mori 82 vota të deputetëve të Parlamentit të Kosovës, derisa 32 deputetë ishin kundër dhe pati 1 abstenim.

Ndryshe, Qeveria Kurti pati vetëm 50 ditë punë që nga dita kur është votuar nga deputetët më 3 shkurt të këtij viti.

KOMENTE