Beyonce merr në klip vajzën, shkëlqejnë nënë e bijë

Beyonce merr në klip vajzën, shkëlqejnë nënë e bijë

Videoklipin i Beyonces për “Spirit” ka një mysafirë të veçantë dhe ajo është vajza e saj Blue Ivy Carter. 37 vjeçarja ka publikuar videon e realizuar në Grand Canyon javën e kaluar nga ku postoi edhe fotografi.

“Koncpeti i videos është të tregojë se si Perëndia është piktori dhe bukuria natyrore në natyrë nuk ka nevojë për drejtim arti”, shpjegoi Beyonce.

“Spirit” është shfaqur në fonogramin e lëshuar tashmë për The Lion King 2019 dhe do të jetë edhe në albumin e ri të Beyonce.

KOMENTE