“Bereqeti” ndihmoi 30 familje të Organizatave të dala nga lufta dhe 80 familje të tjera të Gjilanit

“Bereqeti” ndihmoi 30 familje të Organizatave të dala nga lufta dhe 80 familje të tjera të Gjilanit

“Shoqata Humanitare Bamirëse “ Bereqeti “ sot ka vazhduar t’u dalë në ndihmë familjeve në nevojë në Komunë të Gjilanit. U ndihmuan 30 familje të Organizatave të dala nga lufta e fundit. Në emër të tyre këto pako i tërhoqi kryetari i kësaj organizate Xhevdet Mehmeti”, ka bërë me dije, Agim Hyseni, koordinator i kësaj shoqate.

Sipas tij, gjithashtu u ndihmuan edhe 67 familje në qytet ,ndërsa në orët e pasdites SHHB “Bereqeti” vizitoi fshatin Muqibabë ku me pako ushqimore dhe një thes miell 25 kg u ndihmuan 13 familje.

““Bereqeti” falenderon të gjithë ata që kontribuan në përgaditjen e këtyre pakove ushqimore, duke e lutur Allahun që t’i shpërblejë në këtë botë dhe në ahiret”, ka thënë Hyseni.

KOMENTE