Bëhet me banesë gjatë emisionit Oxygen Show

Bëhet me banesë gjatë emisionit Oxygen Show

Një nënë vetushqyese, Luljeta Baftjari, me katër fëmijë, nga Gjilani, është bërë më banesë pasi në emisionin Oxygen Show që udhhiqet nga Besim Dina e ku për mysafir kishte Halil Kastratin nga Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, asaj iu dha çelësi i banesës.

“Teksa familja ishte verifikuar nga Policia e Kosovës në Gjilan dhe e kishin paraqitur rastin në Shoqatë, ata bashkëpunuan me ekipin e emisionit dhe e sollën familjen në studio, pas informatave që Shoqata kishte vendosur të ju dhuronte banesën, shkruan OxygenPress.info

Familja nuk e dinte që do i dhurohej banesa, e Kastrati nuk e dinte që familja ishin të pranishëm, por do njoftonte se kanë përzgjedhur një familje…

Për më tepër: BURIMI: OxygenPress.info

KOMENTE