Beatles: Ndashtë (Let It Be)

Beatles: Ndashtë (Let It Be)

NDASHTË (THE BEATLES: LET IT BE)

Strofa 1

Kur m’zâjnë telashet
M’vjen Nâna Merjem
Tu folë fjalë urtie
“Ndashtë”
Dhe n’orën tem t’errtë
Ajo po rrin bash para meje
Tu folë fjalë urtie
“Ndashtë”

Refreni

Ndashtë, ndashtë, ndashtë, ndashtë
Pëshp’rit fjalë urtie
Ndashtë

video: Beatles: Let It Be

Strofa 2

E kur zemër-thym’të
Që jetojnë n’botë pajtohen
Do t’jetë ni përgjigje
Ndashtë
‘Se edhe n’kofshin t’damë
Hala ka shansë për ta me pa
Do t’jetë ni përgjigje
Ndashtë

Refreni

Ndashtë, ndashtë, ndashtë, ndashtë
Po, do t’jetë ni përgjigje
Ndashtë
Ndashtë, ndashtë, ndashtë, ndashtë
Pëshp’rit fjalë urtie
Ndashtë

Instrumental

Refreni

Ndashtë, ndashtë, ndashtë, ndashtë
Pëshp’rit fjalë urtie
Ndashtë

Strofa 3

E kur nata âsht me re
Âsht hala ni dritë që m’ndriçon
Ndriço deri nesër
Ndashtë
Çohna me tingull t’muzikës
Nâna Merjem m’vjen
Tu folë fjalë urtie
Ndashtë

Refreni

Ndashtë, ndashtë, ndashtë, ndashtë
Do t’jetë ni përgjigje
Ndashtë
Ndashtë, ndashtë, ndashtë, ndashtë
Pëshp’rit fjalë urtie
Ndashtë

/Ridvan BUNJAKU/

KOMENTE