Ballafaqimi i të rinjve të Gjilanit me të parin e Komunës (LIVE)

Platforma behupjese.org, ju sjell diskutimin LIVE midis të rinjve që studion nëpër vende të ndryshme të botës dhe kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri. Përcjelle diskutimin përmes LIVE STREAM 

Ballafaqimi i të rinjve të Gjilanit me të parin e Komunës (LIVE)

KOMENTE