Bahtiri: Shkëmbimi i territoreve të mos jetë pjesë e dialogut

Bahtiri: Shkëmbimi i territoreve të mos jetë pjesë e dialogut

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, u ka bërë thirrje institucioneve të Kosovës të mos lejojnë që shkëmbimi i territoreve të jetë pjesë e dialogut me Serbinë.

Në një intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, ai ka thënë se as çështja e kufijve administrativë nuk duhet të jetë pjesë e agjendës së dialogut dhe se Asociacioni i Komunave me Shumicë Serbe duhet të jetë në kuadër të kompetencave të Kushtetutës së Kosovës.

Bahtiri i ka bërë thirrje spektrit politik t’i anashkalojnë partitë dhe të arrijnë pajtim në mënyrë që Kosova të përfaqësohet me njerëz të devotshëm dhe të aftë në bisedimet me Serbinë…

BURIMI: Epoka e re

KOMENTE