Azemi: Pak kush merret me këta punëtorë dhe kjo është e pafalshme!

Azemi: Pak kush merret me këta punëtorë dhe kjo është e pafalshme!

“E bëjnë punën më të rënd që ekziston. Të shoqëruar çdo ditë me kufoma, por pa paga të dinjitetshme… Pak kush merret me këta punëtorë dhe kjo është e pafalshme…”, ka shkruar në profilin e tij, zyrtari për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun i AAK-së, Ardian Azemi, duke iu referuar kështu punëtorëve që punojnë në morg.

Ja postimi i tij i plotë.

E bëjnë punën më të rënd që ekziston. Të shoqëruar çdo ditë me kufoma, pa paga të dinjitetshme.

Secilën ditë kanë telashe me palë, sepse të gjithë që shkojnë në Morg, emocionalisht janë të rënduar sepse secili ka dikë të vdekur aty.

Edhe telefonatat me familjarë i bëjnë me para të tyre. Pak kush merret me këta punëtorë dhe kjo është e pafalshme.

KOMENTE