Avni Shkodra – “Stand-up Comedy” (intervenim artistik, audio)

Avni Shkodra – “Stand-up Comedy” (intervenim artistik, audio)

Avni Shkodra – “Stand-up Comedy” (intervenim artistik, audio)

Në repartin e Qendrës për Mirëqenien e Gruas, në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit, instalohet një stand-up comedy (vetëm në versionin audio), e punuar enkas për këtë projekt. Audienca, përkatësisht, pacientët, stafi i spitalit, përcjellësit e pacientëve dhe vizitorët, mund ta dëgjojnë stand-up-in përmes dëgjueseve “wireless”, të cilat vendosen në këtë instalim.

Komedia trajton disa nga sjelljet dhe shprehitë e qytetarit kosovar në vendet publike, ndërsa përmes saj, synohet që spitali të bëhet sa më tërheqës për pacientët dhe vizitorët në përgjithësi.

 

KOMENTE