Aty ku s’ka luaj, lodrojnë hienat!

(2LONLINE) – Serbet po thonë: Kosova është Serbi !!!
Turqit po thonë: Kosova është Turqi !!!
E qe besa edhe Tanzania e kish ndërmend me thanë Kosova është Tanzani !!!

E ne Ku…Në Roge! (fjali që përdoret kur të tjerët flasin Pallavra-Rrena)

Kështu e ka kur popujt nuk kanë një mentalitet te vetin por vrapojnë pas mentaliteteve te huaja dhe subkulturave të huaja që në fakt nuk janë asgjë tjetër përveç se bërllok medial!!!

Vetëm shikoni se në çfarë gjendje janë shqiptarët. Ata as vete nuk e dinë a janë pak shqiptarë e pak turq a ma shumë shqiptarë a arab a ç’dreq me ditë, ndoshta pak edhe rom… bile-bile nganjëherë mundohen me u tregua edhe modern e shkuar modernes…

Vetëm shikoni e dëgjoni se me çka e ushqejnë shpirtin e tyre dhe do ta kuptoni se ne çfarë gjendje  janë.

Mjerimi ka kapluar nënqiellin shqipfolës!!!

Po pse Kujtoni ju qe Fishta ishte i çmendur???!!!

Aty ku s’ka luaj, lodrojnë hienat!

/Xhelil ARIFI/

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE