Asfaltohet rruga Buzovik-Kolisht

Asfaltohet rruga Buzovik-Kolisht

Në kuadër të projekteve infrastrukturore dhe përmirësimin e gjendjes rrugore në zonat rurale të komunës së Vitisë, është asfaltuar sot rruga Buzovik-Kolisht, me një gjatësi prej 2 kilometrash.

Realizimin e këtij projekti e ka vizituar sot edhe kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, i shoqëruar edhe nga kryesuesi i Kuvendit Komunal Naim Pira. /2LONLINE.com/

KOMENTE