Asfaltohen rrugë të lagjeve në lokalitete të ndryshme të komunës së Vitisë

Asfaltohen rrugë të lagjeve në lokalitete të ndryshme të komunës së Vitisë

Asfaltohen rrugë të lagjeve në lokalitete të ndryshme të komunës së Vitisë.

Në vazhdën e projekteve që kanë për qëllim rregullimin e infrastrukturës rrugore në lokalitetet e komunës së Vitisë, është edhe një nga rrugët e lagjeve të fshatit Smirë, e cila është duke u përgatitur për asfaltim, thonë drejtuesit e komunës së Vitisë.

Për të parë nga afër punimet në këtë rrugë, kryetari i komunës Sokol Haliti, ka vizituar këtë fshat dhe ka inspektuar punimet në rrugën në fjalë.

Ai me këtë rast tha se do të vazhdohet me rrugët e lagjeve në ato fshatra ku është i nevojshëm asfaltimi, por edhe me rrugët bujqësore, në bazë të projekteve të parapara që do të realizohen këtë vit. /2LONLINE.com/

KOMENTE