Arrestohet serbi për krime kompjuterikefotoilustruese

Arrestohet serbi për krime kompjuterike

Autoritetet policore kanë brë me dije se në fshatin Shillovë të Gjlanit është arrestuar i dyshuari, një serb i cili dyshohet që kishte kryer krime kompjuterike. Nga i dyshuari janë konfiskuar disa pajisje kompjuterike, dy telefona dhe dy llap-top. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

KOMENTE