Arrestohet për sjellje arrogante dhe veprime të dhunshme gjatë një seance gjyqësore

Arrestohet për sjellje arrogante dhe veprime të dhunshme gjatë një seance gjyqësore

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në Gjilan është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, pasi që i njëjti gjatë prezantimit në seancë gjyqësore, i pakënaqur me përmbajtjen teknike dhe të gjeturat e ekspertizës të ekspertit të lëmit (viktimës mashkull K-Shqiptar), ka filluar me sjellje arrogante dhe veprime të dhunshme fizike për çka edhe është përjashtuar nga procesi gjyqësor.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.

KOMENTE