Arrestohet për kanosje të bashkëshortes dhe nënës së tij

Arrestohet për kanosje të bashkëshortes dhe nënës së tij

Në Gjilan është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar, i cili kishte kanosur bashkëshorten dhe nënën e tij.

Gjatë kontrollimit tek i dyshuari është gjetur dhe konfiskuar një thikë.

Me vendimin e prokurorit, i dyshuari dërgohet në qendrën e mbajtjes.

KOMENTE