Arrestohet për kanosje dhe mospërfillje të gjykatës

Arrestohet për kanosje dhe mospërfillje të gjykatës

Në Gjilan, është arrestuar i dyshuari për kanosje dhe mospërfillje të Gjykatës, njoftojnë autoritetet policore.

Sipas tyre, i dyshuari derisa ishte në seancë gjyqësore, ka prishur qetësinë në gjykatë.

Ai gjithashtu ka kanosur se disa çështje pronësore do t’i zgjedhë me forcë.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

KOMENTE