Viti: Arrestohet për kanosje

Viti: Arrestohet për kanosje

Autoritetet policore kanë bërë me dije se një i dyshuar që ishte në Zvicër ka kanosur viktimën që gjendej në fshatin Binqë të Vitisë.

Pasi i dyshuari ka qenë në Zvicër nuk ka mundur të intervistohet.

Por, kur i dyshuari ka ardhur në Kosovë është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje per 48 orë.

KOMENTE