Arrestohet për “dhunë familjare dhe dëmtim prone”fotoilustrim

Arrestohet për “dhunë familjare dhe dëmtim prone”

Polica e Kosovës, në raportin e saj ditor ka bërë me dije se në Gjilan është arrestuar një i dyshuar për dhunë familjare dhe dëmtim prone.

“Është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, pasi që i njëjti nën ndikim të alkoolit dhe pas një mosmarrëveshje me motrën e tij, dëmton derën e dhomës së shtëpisë”, thuhet në raportin policor.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.

KOMENTE