Arrestohet pasi kërkohej me urdhëresë të gjykatësfotoilustrim

Arrestohet pasi kërkohej me urdhëresë të gjykatës

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në Gjilan kanë arrestuar një qytetar serb, pasi kërkohej me urdhëresë gjykate.

Sipas njoftimit të policisë në rrugën “Mulla Idrizi”, në Gjilan, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan është arrestuar një mashkull K/Serb dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

KOMENTE