Arrestohet pasi iu gjet marihuanafotoilustrim

Arrestohet pasi iu gjet marihuana

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije në rrugën “Kongresi i Manastirit”, në Viti nga njësitet e Policisë së Kosovës të stacionit të Vitisë, është ndalur i dyshuari, i mitur, dhe gjatë kontrollit tek i njëjti është gjetur një sasi e dyshuar e substancës narkotike

Sipas Hashanit substanca narkotike ka rezultuar marihuanë e cila ka rezultuar me peshë 7.8 gram. I dyshuari është arrestuar dhe sjellë në stacionin policor, është intervistuar në prezencë të avokatit mbrojtës dhe prindërit të tij.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari ndalet në mbajtje për 24 orë. Rasti procedohet në Prokurori.

KOMENTE