Arrestohet i kërkuari nga policia

Arrestohet i kërkuari nga policia

Autoritetet policore kanë bërë me dije se kanë arrestuar në Gjilan një person që kërkohej me urdhëresë të gjykatës.

ARRESTIM I PERSONIT TË KËRKUAR

Gjilan 08.02.2021-23:18. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata është arrestuar një person, mashkull  Kosovar, dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit. /2LONLINE.com/

KOMENTE