Arrestohet e dyshuara për dhunë në familje, sulmoi vëllainfotoilustrim

Arrestohet e dyshuara për dhunë në familje, sulmoi vëllain

Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi që e njëjta, pas një mosmarrëveshja në familje, e ka sulmuar fizikisht vëllain

Viktima ka pranuar trajtim mjekësor ndërsa e dyshuara me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48-orë .

Rasti është klasifikuar si “Dhunë në familje” dhe “lëndim i lehtë trupor”

KOMENTE