Arrestohen personat e kërkuar me urdhëresë të Gjykatave përkatëse

Arrestohen personat e kërkuar me urdhëresë të Gjykatave përkatëse

Autoritetet policore kanë brë me idje për tri raste të ndryshme ku janë arrestuar personat që kanë qenë në kërkim, për shkak se ndaj tyre ka pas urdhëresë nga gjykatat përkatëse.

Në fshatin Mogillë, Kllokot, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan, dega në Viti, është arrestuar një mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

Në pikën kufitare në Muqibabë të Gjilanit , në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan, është arrestuar një mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

Në Aeroprotin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan, është arrestuar një mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

KOMENTE