Arrestohen për “Ndotje, degradim dhe shkatërrim të mjedisit”fotoilustrim

Arrestohen për “Ndotje, degradim dhe shkatërrim të mjedisit”

Autoritetet policore kanë bërë me dije se kanë arrestuar dy të dyshuar për veprën që ata e kanë cilësuar si “ndotje, degradim dhe shkatërrim i mjedisit”.

Sipas policisë, në Novobërdë, janë arrestuar dy të dyshuar nën dyshimin se të njëjtit kanë asgjësuar –shkatërruar barnat me afat të skaduar, duke ndotur –degraduar ajrin, tokën apo dëmtuar shëndetin e njerëzve.

“Të dyshuarit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin e policisë.

KOMENTE