Arrestohen për: “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”Ismet Hashani

Arrestohen për: “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”

Me 03 gusht 2018, rreth orës 00:35, ne Rr. “Mulla Idrizi”, Gjilan, gjatë një kontrolle rutinë, policia e Kosovës njësitet për reagim të shpejtë në Gjilan, në veturën: Jaguar me traga zvicerane “ZH” , te vozitësi shqiptar, shtetas i Kosovës, kanë gjetur një Pistoletë 9.00 mm, Zoraki Mod 914-B, një karikator i zbrazët dhe një (1) fishek.

Po me 03 gushtë 2018, rreth orës 00:10, në Rr. “Idriz Seferi” po në Gjilan, gjatë një kontrolle rutinë, Policia e Kosovës njësitet për reagim të shpejtë gjatë kontrollit ne veturën : BMW me targa zvicerane “LU” , te vozitësi. shqiptar shtetas i Kosovës, ka gjetur një Pistoletë 7.62 mm, M-57, dhe dy karikator me tetëmbëdhjetë (18) fishekë.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se me urdhër të prokurorit të shtetit, iniciohet rast veç e veç, “Mbajtje ne pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Armët dhe fishekët konfiskohen, ndërsa dy të dyshuarit ndalet ne mbajtje për 48 ore. Rastet procedohen ne gjykatë.

KOMENTE