Arrestohen dy persona nën dyshimin për përfshirje në veprat penale ‘mashtrim’, ‘shantazh’ dhe ‘detyrim’

Arrestohen dy persona nën dyshimin për përfshirje në veprat penale ‘mashtrim’, ‘shantazh’ dhe ‘detyrim’

Me datën 30/05/2019 në orët e mbrëmjes Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Hetimeve të Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit ka zbatuar Aktvendimin e Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, me ç’ rast rreth orës 20:00 janë arrestuar dy persona të dyshuar:

 Rr. H. viti i lindjes 1979 m/sh/k
 K. R viti i lindjes 1946 m/sh/k

Personat e dyshuar janë arrestuar nën dyshimin se kanë kryer veprën penale “Mashtrim” nga neni 335 të KPRK-së, Shantazh nga neni 341 dhe “Detyrim” nga neni 340 lidhur (në bashkëkryerje) me nenin 31 KPRK-së.

Të dyshuarit sipas aktvendimit dërgohen në mbajte për 48 orë.

KOMENTE