Arilena Ara renditet e para në sondazhin online për Eurovizionin

Arilena Ara renditet e para në sondazhin online për Eurovizionin

Arilena Ara u shpall fituese me këngën e saj “Shaj” në  Festivalin e Këngës në RTSH. Ajo do performojë në Roterdam, duke përfaqësuar Shqiperine në Eurovizion dhe deri tani është një nga më të votuarat në sondazhet online.

Para pak ditësh u nis një sondazh, ku Arilena Ara ka marrë shumicat e votave, plot 4603, nga 7000 të mundshme.

Spanja është në vendin e dytë me titullin “Universo” pasi ka marrë 2245. Ndërkohë, në vendin e tretë renditet kënga nga Republika Çeke me titullin “Kemama”.

 

KOMENTE