Arijeta Rexhepi, kandidate për deputete nga radhët e Vetëvendosjes

Arijeta Rexhepi, kandidate për deputete nga radhët e Vetëvendosjes

Arijeta Rexhepi, kandidate për deputete nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Krejt dhe Drejt ndryshimit Vetëvendosës!

  • ✅127 Lëvizja VETËVENDOSJE!
  • ✅42 Arijeta Rexhepi

KOMENTE