Arbëri e meriton të jetë pjesë e Kuvendit Komunal

Arbëri e meriton të jetë pjesë e Kuvendit Komunal

Arbër Shkodra nga Kamniku është një djalë plot energji dhe vullnet për të punuar për një qytet më të mirë. Ai është pjesë e Listës së NISMA për Kosovën në Gjilan.

Një djalë si Arbëri e meriton të jetë pjesë e Kuvendit Komunal.

Për ta mbështetur Arbërin, sonte kandidati për kryetar të Gjilanit nga NISMA,
Bajram Hasani ka vizituar lagjen Kamnik. Ai ka marrë mbështetje për kandidaturën e tij dhe kandidatit për Kuvend.

Ka ardhë koha për NISMËN! #31

Sponsorizuar nga NISMA

KOMENTE