Apelon Spahiu: Mos ndiz zjarr që shkakton rrezik të përgjithshëm!

Apelon Spahiu: Mos ndiz zjarr që shkakton rrezik të përgjithshëm!

Lajmëro për rrezikun nga zjarri në numrat emergjent pa pagesë 193 ose 112

Ta ruajmë ambientin dhe pasurinë e Kosovës duke mos ndezur zjarr dhe duke denoncuar ata që ndezin zjarre të qëllimshme!

Kodi Penal i Republikës së Kosovës, neni 365, sanksionon me burg nga gjashtë (6) muaj deri në pesë vjet të gjithë ata që shkaktojnë rrezik të përgjithshëm përmes ndezjes së zjarreve!

Sami Spahiu
Drejtor i DMSH në Gjilan

KOMENTE