Antigona Emini do ta udhëheqë RDK-në e nëndegës së 14-të të lagjes “Dheu i bardhë”

Antigona Emini do ta udhëheqë RDK-në e nëndegës së 14-të të lagjes “Dheu i bardhë”

Nëndega e 14-të e RDK-së e lagjes ” Dheu i bardhë”, mbrëmë, përmes procesit zgjedhor të Rinisë Demokratike që tashmë po i afrohet fundit, ka zgjedhur strukturën e re të Nëndegës, ka bërë të ditur Komisioni për Organizimin e Zgjedhjeve të RDK në Gjilan, përmes një postimi në profilin e Degës s PDK-së, në facebook.

Pos kryesisë dhe delegatëve, të rinjtë e kësaj nëndege, kryetare e kanë zgjedhur aktivisten e re, psikologen, Antigona Emini, bënë të ditur Komisioni për Organizimin e Zgjedhjeve të RDK në Gjilan.

KOMENTE