Anthony Joshua është mbreti i ri në boks

Anthony Joshua është mbreti i ri në boks

Anthony Joshua ka ‘nxjerrë’ hak ndaj Andy Ruiz, duke e mposhtur në duelin që u zhvillua në Arabinë Saudite. Andy Ruiz e kishte mposhtur më herët këtë vit Joshuan me një fitore të papritur për shumicën e njerëzve.

Anthony Joshua është kampioni i ri, dhe rikthen titujt që kishte humbur nga Ruiz.

Pas ndeshjes, Joshua e nisi intervistën me fjalët: “Bismilah”, duke e falënderuar Zotin.

KOMENTE