Anglezët të ‘çmendur’ pas futbollit, përqindja e shikueshmërisë në Premier Ligë këtë edicion

Anglezët të ‘çmendur’ pas futbollit, përqindja e shikueshmërisë në Premier Ligë këtë edicion

“London Stadium” – arena ku skuadra e West Ham United zhvillon ndeshjet si vendas ka qenë më e vizituara nga tifozët këtë edicion të Premier Ligës. Ndërkohë, “James’ Park” – stadiumi i Newcastle United ka qenë më i boshatisur se asnjëherë më parë.

Stadiumi ri i West Ham United ka qenë pothuajse 99.9% i mbushur për çdo ndeshje të ‘çekanëve’ këtë edicion. Chelsea, Leicester City dhe Arsenal ndajnë vendin e dytë me 99.3% dhe me Norwich që mbyll top 5-shen me 99.2%.

 1. West Ham

Kapaciteti: 60,000

Tifoz: 59,916

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 99.9%

2 . Chelsea

Kapaciteti: 40,853

Tifoz: 40,567

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 99.3%

2 . Leicester City

Kapaciteti: 32,273

Tifoz: 32,046

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 99.3%

2 . Arsenal

Kapaciteti: 60,704

Tifoz: 60,278

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 99.3%

 1. Norwich

Kapaciteti: 27,244

Tifoz: 27,037

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 99.2%

 1. Everton

Kapaciteti: 39,571

Tifoz: 39,215

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 99.1%

 1. Brighton

Kapaciteti: 30,666

Tifoz: 30,352

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 99.0%

 1. Manchester City

Kapaciteti: 55,017

Tifoz: 54.386

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 98.9%

 1. Liverpool

Kapaciteti: 54,074

Tifoz: 53,118

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 98.2%

 1. Aston Villa

Kapaciteti: 42,682

Tifoz: 41,703

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 97.7%

 1. Wolves

Kapaciteti: 32,050

Tifoz: 31,287

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 97.6%

 1. Manchester United

Kapaciteti: 74,879

Tifoz: 72,419

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 96.7%

 1. Crystal Palace

Kapaciteti: 26.047

Tifoz: 25.058

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 96.2%

 1. Spurs

Kapaciteti: 62,062

Tifoz: 59,308

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 95.6%

 1. Watford

Kapaciteti: 21,577

Tifoz: 20,593

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 95.4%

 1. Sheffield United

Kapaciteti: 32,702

Tifoz: 30,799

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 94.2%

 1. Bournemouth

Kapaciteti: 11,329

Tifoz: 10,531

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 93.0%

18. Burnley

Kapaciteti: 32,384

Tifoz: 29,646

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 91.5%

18. Southampton

Kapaciteti: 32,384

Tifoz: 29,646

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 91.5%

 1. Newcastle United

Kapaciteti: 52,338

Tifoz: 47,166

Përqindja e tifozëve bazuar në kapacitetin e stadiumit: 90.1%/Gazeta Sheshi/

KOMENTE