Ananasi, ky frut i magjishëm

Ananasi, ky frut i magjishëm

Ananasi është frut tropikale dhe është e pasur me vitamina, enzime dhe antioksidantë.

Ky fryt ju ndihmon në forcimin e eshtrave tuaja, pasi përmban mangan më shumë.

Pos kësaj ananasi përmban fibra dietike të cilat janë shumë të mira për tretje.Përdorimi i ananasit ju ndihmon në luftimin e sëmundjes së sinuseve.

KOMENTE