Ambasadori i Shqipërisë në Beograd qëndroi në Bujanocfoto Titulli

Ambasadori i Shqipërisë në Beograd qëndroi në Bujanoc

Në zyrën e kryetarit të komunës së Bujanocit është pritur ambasadori i Republikës së Shqipërisë i akredituar në Beograd, Ilir Boçka me përfaqësues tjerë.

Kamberi së bashku me deputetin popullorë, Fatmir Hasani në takimin vëllazërorë diskutuan për temat aktuale dhe kërkesat e shqiptarëve të këtij rajoni ndaj qeverisë së Serbisë.

Përfaqësuesit e ambasadës së Shqipëri mbajnë takime të vazhdueshme me spektrin politik shqiptar dhe institucional në Luginë të Preshevës.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE