Alicia Keys shkëlqen, këndon dhe luan në dy piano

Alicia Keys shkëlqen, këndon dhe luan në dy piano

Këngëtarja e famshme Alicia Keys dhuroi një performancë të jashtëzakonshme në Grammy 2019.

Ajo performoi këngë nga pesë dekada të ndryshme.

Por, ajo që befasoi të gjithë ishtë loja me piano dhe atë me dy piano. Këngëtarja dëshmoi aftësitë e saja dhe në ekzekutimin e pianos duke luajtur me të dyja njëkohësisht.

Për më tepër artistja ishte në gjendje edhe të këngoj dhe performojë bashkë me dy pianot e saj.

KOMENTE