Alban Hyseni: Mërgata me Lëvizjen

Alban Hyseni: Mërgata me Lëvizjen

“Qendra e Lëvizjes në Aargau dhe Gjenevë, më mirëpriti në disa takime me mërgimtarët, ku ndjeva kënaqësinë por edhe përgjegjësinë të falënderoj diasporën e Zvicrës për përkrahjen e madhe që na jep”, ka thënë Alban Hyseni, kandidati i Vetëvendosjes për kryetar të komunës së Gjilanit.

Besimin që e marrim, e përkthejmë në programe konkrete e përkushtim ndaj qytetarëve dhe vendit, për të ecur drejt zhvillimit që të gjithë e kemi pritur.

Me rëndësi është që në këtë proces, të ecim të gjithë paralelisht, me të njëjtin ritëm, të vendosur në rrugën e progresit dhe prosperitetit, thotë Hyseni i Vetëvendosjes. /2LONLINE.com/

KOMENTE