Aktualisht në klinikën infektive janë të hospitalizuar 12 pacientë me Covid-19

Aktualisht në klinikën infektive janë të hospitalizuar 12 pacientë me Covid-19

Në klinikën Infektive, sot me 15.05.2020, janë të hospitalizuar gjithsej 22 raste.

Prej tyre të sëmurë me Covid -19 janë gjithsej 12 raste.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid -19 është si vijon:

8 raste janë në gjendje stabile.

4 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive, prej të cilëve 2 pacientë janë në gjendje më të rënduar dhe janë duke u trajtuar në mjekimin Intensiv të kësaj klinike.

KOMENTE