Aktori kosovar, Florist Bajgora pjesë e serialit “Gangs of London”

Aktori kosovar, Florist Bajgora pjesë e serialit “Gangs of London”

Aktori kosovar, Florist Bajgora, i cili numëron një numër të konsiderueshëm të roleve në filmat si: The Remigrant, Far, Ajo, Babai, Kali, Shpata prej drurit, e po vazhdon fuqishëm rrugën drejt aktrimit, por gjithmonë me synimin që talenti i tij të shihet në ekrane të mëdha e të prezantohet në festivale të njohura botërore.

Ai tashmë ka marr vëmendjen e merituar dhe ofertat e reja nuk po mungojnë.

Florist Bajgora përmes një statusi në Facebook ka bërë të ditur që është bërë pjesë e serialit “Gangs of London”, një seri e ardhshme britaniko-amerikane e aksionit.

Pas përfundimit të serialit më të famshëm në botë “Game of Thrones” është lëshuar teaseri i “Gangs of London”, i cili pritet të jetë një prej serialeve më të shikuara në të ardhmen e afërt.

 

KOMENTE