Aktivitete në shënim të 18-vjetorit të Epopesë së Zhegocit

Aktivitete në shënim të 18-vjetorit të Epopesë së Zhegocit

Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, sot, e shtunë, (15.04.2017), organizohen aktivitete në shënim të 18-vjetorit të Epopesë së Zhegocit.

 

Agjenda është si vjion:

Ora 10:30 – Dhurim gjaku nga veteranët e UÇK-së dhe qytetarët me moton “Dje gjak për liri, sot gjak për jetë”, tek lapidari në Zhegoc
Ora 11:00 – Homazhe te varrezat e dëshmorëve
Ora 13:00 – Manifestimi qendror në fshatin Zhegoc

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE